Premis

2015

 • +Accèsit del premi Investigación en Dolor 2014 de la Fundació Grünenthal per Painometer

  La Fundació Grünenthal, juntament amb la Càtedra Extraordinària del Dolor de la Universidad de Salamanca, ha atorgat l’accèsit del premi Investigación en Dolor 2014 al grup ALGOS per l’estudi Development and testing of Painometer: a smartphone application to assess pain intensity. Podeu llegir l’article al següent enllaç.

2014

 • +Ajut de la URV per a la valorització del coneixement 2014 (R2B2014) per WellTech

  La URV, dins del marc del pla estratègic R+D+I del programa de govern (de coneixements i tecnologies desenvolupades en el si de la URV), ha atorgat un ajut d’11.000 euros a ALGOS per fer arribar al mercat l’empresa WellTech, una plataforma de tractaments psicològics i plans de vida saludable a través d’smartphones. Més informació al següent enllaç.

 • +Ajut del Consell Social URV a la millor idea emprenedora per WellTech

  El Consell Social de la URV ha atorgat un ajut de 4.000 euros al grup ALGOS a la millor idea emprenedora per crear l’empresa WellTech, una plataforma de tractaments psicològics i plans de vida saludable a través d’smartphones. Més informació al següent enllaç.

 • +Premi Fundolor a la trajectòria investigadora en el camp del dolor

  El Dr. Jordi Miró, director d’ALGOS, va rebre el premi Fundolor 2014 a la trajectòria investigadora en el camp del dolor, en reconeixement a la seva recerca en dolor infantil. Aquesta és una de les distincions més important de les que es donen a l’estat espanyol a nivell individual. Més informació al següent enllaç.

 • +Premi ICREA Acadèmia 2013 a l'excel·lència en recerca

  La Generalitat de Catalunya va fer entrega el passat mes de setembre dels premis ICREA Acadèmia 2013, on el Dr. Jordi Miró, director d’ALGOS, va ser guardonat amb una de les distincions. Aquest premi reconeix la tasca de recerca del professorat que desenvolupa la seva feina en alguna universitat pública. Més informació al següent enllaç.

 • +Premi Jove Talent IMPULSA 2014 per Fibroline

  El Fòrum IMPULSA de la Fundació Príncep de Girona va atorgar el premi Jove Talent IMPULSA 2014 al grup ALGOS per l’aplicació Fibroline, una app per gestionar la fibromiàlgia i el dolor crònic generalitzat. Més informació al següent enllaç.

 • +Accèssit del VIII Premi Nacional de Fibromiàlgia 2012 FF-SER per Fibroline

  La Fundació d’Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica ha entregat el I Accèssit del VIII Premi Nacional de Fibromiàlgia 2012 Fundació FF-SER al grup ALGOS per l’aplicació Fibroline. Més informació al següent enllaç.

2013

 • +Premi R+D+I de les IV Jornades en TIC i Salut de Girona per Painometer v2

  El Comitè Científic i Avaluador de les IV Jornades en R+D+I en TIC i Salut de Girona va atorgar a l’aplicació Painometer v2, creada per ALGOS, un dels cinc premis a projectes innovadors en l’àmbit de les TIC i la salut dels pacients. Més informació al següent enllaç.