Premi ALGOS

El premi ALGOS-Grünenthal a la tasca contra el dolor infantil es crea per promoure la sensibilització i consciència social sobre el impacte del dolor en els més joves, dels problemes que provoca a tots els nivells i a tots els implicats; és a dir, tant a aquells que ho experimenten en primera persona com a aquells que conviuen amb ells (familiars, cuidadors, amics).

Entre els valors d’ALGOS té especial rellevància promoure l’estudi i el tractament del dolor infantil. Així, doncs, donar a conèixer les accions que diferents agents i institucions realitzen, s’ha convertit en una prioritat. El premi neix amb la intenció de donar visibilitat a les accions relacionades contra el dolor infantil, i amb això impulsar, per una part, l’estudi del dolor infantil i, per una altra, fomentar i millorar l’atenció que reben aquests nens i joves, també els seus familiars i cuidadors.

La dotació econòmica, donada per Grünenthal, pretenia impulsar iniciatives amb les que millorar la qualitat de vida de nens i adolescents amb dolor, ja fossin des de l’investigació o des de la pràctica clínica. És per això que ALGOS i Grünenthal convoquen aquest premi, i inviten als agents interessats a participar en la convocatòria.

L’any 2011 es va atorgar el I Premi ALGOS-Grünenthal a la tasca contra el dolor infantil.

I PREMI ALGOS-GRÜNENTHAL

Aquest any 2013 convoquem la segona edició del premi ALGOS a la tasca contra el dolor infantil.

CONVOCATÒRIA DEL II PREMI ALGOS-GRÜNENTHAL

El guardó que acompanya la dotació econòmica del premi ha estat creat pel reconegut artista reusenc Ramon Ferran. A l’enllaç que hi ha a sota, podeu veure el procés creatiu que va seguir l’artista.