Jordi Miró

Doctor en Psicologia. Catedràtic de Psicologia de la Salut a la Universitat Rovira i Virgili i investigador distingit ICREA-Acadèmia. Director del Màster en Psicologia General Sanitaria de la Universitat Rovira i Virgili. És un dels investigadors principals del Campus d’Excel·lència Internacional Catalunya Sud (CEICS).

Investigador principal i director de la Unitat per a l’Estudi i Tractament del Dolor – ALGOS, grup consolidat de recerca en dolor reconegut per la Generalitat de Catalunya. Coordinador del Grup de treball de Dolor Pediàtric de la Sociedad Española del Dolor  i de la Red Iberoamericana para el Estudio y Tratamiento del Dolor Infantil.

Ha rebut diferents premis per la seva activitat de recerca sobre el dolor. Recentment, el reconeixement a l’excel·lència investigadora per la Generalitat de Catalunya (ICREA-Acadèmia) i el Premio a la Trayectoria Investigadora en Dolor Infantil de FUNDOLOR. També ha rebut premis als resultats de recerca per part de la Fundación Príncipe de Girona i del Mobile World Capital Barcelona, pels desenvolupaments tecnològics per facilitar l’avaluació i el tractament de les persones amb dolor crònic.