Joel Feliu

Doctor en psicologia social i professor titular a la Universitat Autònoma de Barcelona, on ha estat director del Departament de psicologia social.

És professor de Psicologia Social, Dinàmica de Grups i Psicologia Cultural a la UAB i exerceix de consultor a la Universitat Oberta de Catalunya des de la seva fundació. És autor de diversos mòduls per a diferents assignatures de la UOC: L’esclat de la diversitat. Les propostes de la postmodernitat; Gestió de conflictes: la perspectiva psicosocial; i, Influencia, conformitat i obediència. Les paradoxes de l’individu social.

La seva tesi doctoral versà sobre l’ús que es fa de la noció de cultura en psicologia i les dificultats que aquest ús genera en la comprensió de la diversitat. Darrerament ha fet recerca sobre la relació entre gènere i tecnologia. Incorpora a l’estudi del dolor una perspectiva de gènere que té en compte la complexitat de la diversitat i que ajudarà a acostar les eines tecnològiques per al tractament del dolor als seus usuaris.