Greg Carter

El Dr. Greg Carter és el director mèdic del St Luke’s Rehabilitation Institute a Spokane, WA (EUA). Els seus interessos clínics i de recerca inclouen trobar millors maneres d’avaluar i tractar el dolor crònic, particularment en pacients amb malalties neuromusculars (NMD).

El Dr. Carter ha obtingut el premi Best Research Paper Award de la American Academy of Physical Medicine and Rehabilitation (1994), el premi Excellence in Research Writing Award de la Association of Academic Physiatrists (1998) i el premi Distinguished Researcher Award de la American Association of Neuromuscular and Electrodiagnostic Medicine (2012).

El Dr. Carter és Editor de la revista Physical Medicine and Rehabilitation Clinics of North America, i també és Senior Associate Editor de la revista Muscle and Nerve. Es va graduar a la Stritch School of Medicine de la Loyola University, a Chicago. Va completar la seva residència en Rehabilitació a la University of California, Davis, on també va obtenir un màster en Fisiologia.